Επιστροφές και Αλλαγές

Aλλαγή στο eshop

Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Μέσα στο πακέτο που παραλάβατε θα βρείτε το έντυπο επιστροφής με τα στοιχεία της αγοράς. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

  • Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία & σημειώστε το κουτάκι που αναγράφει την φράση ΠΙΣΤΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ.
  • Τοποθετείστε το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
  • Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.
  • Τοποθετείται από την Speedex curier εξωτερικά του πακέτου το αυτοκόλλητο Voucher επιστροφής με τα στοιχεία σας.

Η επιβάρυνση είναι 5€ για Ελλάδα το οποίο ποσό θα προστεθεί στην αλλαγή σας και θα το πληρώσετε με την παραλαβή της, δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική επιθυμείτε εσείς, τότε θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

Που επιστρέφετε το προϊόν; 

ΑΘΗΝΩΝ 6 ΚΙΛΚΙΣ τ.κ.61100 Τηλέφωνο 2341020714 Κατάστημα SYMBOL

Πως θα γίνει δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή;

Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας. Επίσης να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να κάνετε την νέα παραγγελία/κράτηση ακόμη και πριν την αποστολή της επιστροφής σας.

Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 7-8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφής. (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επιλογή Επιστροφή χρημάτων στο ειδικό «Έντυπο Επιστροφής»)

Επιστροφή χρημάτων (για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα):
Για ποιες παραγγελίες ισχύει;

  • Όλες τις παραγγελίες μέσω eshop, που πραγματοποιούνται από Ελλάδα, είτε είναι με Αντικαταβολή, είτε μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας.
  • για Κύπρο, ισχύει μόνο σε παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Πως επιστρέφετε το προϊόν;
Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία & σημειώστε το κουτάκι που αναγράφει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται ( αν η παραγγελία έγινε με αντικαταβολή ) ή την σημείωση πως η αγορά έγινε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.
  • Τοποθετείστε το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
  • Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.
  • Τοποθετείται από την Speedex curier  εξωτερικά του πακέτου το αυτοκόλλητο  Voucher επιστροφής με τα στοιχεία σας.
Η επιβάρυνση είναι  5€ για Ελλάδα, το οποίο ποσό θα κρατηθεί από  την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει, δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική επιθυμείτε, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

Για λόγους υγιεινής, το κατάστημα μας δεν θα δέχεται επιστροφές  κολάν, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.
 
Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και η απόδειξη της παραγγελίας.